Sinun tuoksusi

Runoilija Hirtehinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009
Viimeksi paikalla: 8.12.2019 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.3.1981
Facebook:

38v. Taiteilija. Lyhyestä kai virsi kaunis :) Kotisivuni: https://www.facebook.com/taidemaa.net/
 

Vedän tuoksuasi sisään ja tunnen kehosi lämmön vastassani.

Sisälle rintaani painautuu kuoppa, juuri sellainen sinun pääsi kokoinen.

Katselen tyynenä ulos ja tunnen jotain...

Sisältäni se tulee aavemaisesti kuiskien.

Kiertäen, kaartaen totuuden meille kertoo.

Niin kuin tiedän, kenelle minut oli tarkoitettu.

Hänen huumaava tuoksunsa sinussa on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot