Keskitalven juhla

Runoilija 8f9c6cd2b5c99b48e0f6f236ad803ff6

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 27.4.2019 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tälle päivälle vuodesta
ladataan odotuksia -
ja vedetään kestohymy naamalle.

Coca-Cola -mainoksen kantaessa
kiinalaista rojua eteiseen
perheen nappisilmät
kiristävät otetta emostaan.

Ulkona pakkanen,
sisällä lämmin kynttilän läiske
ja kirkastettu glögi lainehtii laseissa.

Lasten nukahdettua sokeriyliannostukseen
vuoden turhautuminen purkautuu yön pikkutunneilla
ja perheessä repeää muukin kuin lahjapaperi.

Kärsien kasvanut kinkku
kuivuu pöydälle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot