Ruusuja ja risuja, joista korin tein

Runoilija 8f9c6cd2b5c99b48e0f6f236ad803ff6

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 27.4.2019 8:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet pahoillaan, olevinasi
Pitkät puheet asioista yhä uudelleen

Käperryt jalkojesi taakse suojaan
luullen myrskyn tulevan
No, eipä sinusta kummoista meteorologia tulisikaan

Puheet vaihtuvat halaukseen takiaisen kanssa

Älä huoli ystävä hyvä,
en ole katkeraa sorttia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä sanailu puhuttelee miuta.. Tuo lopetus on komea

Runosi saa hymyilemään! Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot