Lyhkänen 86

Runoilija Runoilijanalku

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.8.2015 23:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1991

Jos sinut kiinni salatuista teoistasi saan
Voit olla varma, että tulen sinut tuomitsemaan.

Jos kopioit tai käytät tekstejäni. Kerrothan myös minulle.
Kiitän.

Käykää toki katsomassa vanhempiakin tuotoksia :)

Facebook sivuni:
https://www.facebook.com/pages/Heidi-Kaarna/239910292825576
 

Paljouden aiheuttamasta kuraoja mielipahasta

tulee

Minimalismin keskitiellä elävää onnellisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot