Nimetön

Runoilija Runoilijanalku

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.8.2015 23:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1991

Jos sinut kiinni salatuista teoistasi saan
Voit olla varma, että tulen sinut tuomitsemaan.

Jos kopioit tai käytät tekstejäni. Kerrothan myös minulle.
Kiitän.

Käykää toki katsomassa vanhempiakin tuotoksia :)

Facebook sivuni:
https://www.facebook.com/pages/Heidi-Kaarna/239910292825576
 

Tarkasti kuuntelen

kuinka

sydän huutaa

...

Sen tahdon voima on uskomaton

Elämänjano

sammumaton

Jokaisella iskullaan

enemmän vain haluaa
...

Monta kertaa mahaan syöksyneenä

rajansa tietää

Ne joskus hiuksen hienosti ylittää

Kokeillakseen, voiko siivet vielä ylemmäksi lennättää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot