Turvasatama

Runoilija Pietari

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Hei!

Tervetuloa sivulleni! Olen vieremäläinen lauluntekijä ja hääräilen kaikenlaista musiikin ja teatterin parissa. Laulujen sanoituksia lähinnä kirjoitan, runoja nykyisin vähemmän.
 
Olet ilta ja aamuyö.
Tämä kipu joka minua syö,
pyhä, siunattu levottomuus.
sinun suvantoosi suojaan vei.
 
Olet haave ja todellisuus,
olet unta ja unettomuus.
Tämä löydetty valoisa yö
sinun suvantoosi suojaan vei.
 
Merimiehelle oot satamarantaa,
lepopaikka jälkeen myrskysään.
Kotisatama kun turvan antaa,
sinun suvantosi suojaan jään.
 
Päivänpaiste ja varjot sen,
olet hahmossa ihmisen.
kuten kaipaus ikuinen,
joka suvantosi suojaan vei.
 
Vaikka missä mun matka vie,
aina mulla on suora tie.
olet mielessä aina vaan,
ja sinun suvantosi suojaan jään.
 
Olet minulle satamarantaa,
lepopaikka jälkeen myrskysään.
Kotisatama kun turvan antaa,
sinun suvantoosi viimein jään.
 
Selite: 
Säv & san Pekka Huttunen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laadukas laulu. Upea myöskin laulettuna ja soitettuna, loistavaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot