Talvipesään

Runoilija Valonsoturitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2006
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä ja vahva samassa installaatiossa. Painin Itseni Kanssa.Elän suuresti. Rakastan lujasti. Kirjoitan - outoja runoja..ja myös tietokirjoja mikä on vieläkin oudompaa:)
 

Lehtipuhallinkaan
ei jaksa
näin mädäntyneitä
lähes mudaksi muuttuneita
elämänkesän jäänteitä
pois pyyhkiä.

Näine kaikkineni
ikävänraskain eväin
talvipesääni kömmin.
Rakastaakseni taas
kun kevättuuli kepeästi käy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivetta herättävä runo, keveä kaikesta huolimatta. Hieno.

voi surkeus sentäs, vasta keväällä. hyvä runo

Loistokas runo jossa selkeä kokonaisuus.
Ehjänä säilyy eikä palasiksi mene.

Nallemaista tarinointia, jonka positiivinen loppu on kuin hunajaa kesän lapselle

Juuri laahustin pihan perältä työsaappaat upottavin askelin. Lisättävää tuohon ei ainakaan ole.

 

Käyttäjän kaikki runot