Syksyn linnut

Runoilija Valonsoturitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2006
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä ja vahva samassa installaatiossa. Painin Itseni Kanssa.Elän suuresti. Rakastan lujasti. Kirjoitan - outoja runoja..ja myös tietokirjoja mikä on vieläkin oudompaa:)
 
Syksyn linnut ovat täällä
en näe niitä
aistin vain.

Eivätkä ne kaikki mustia ole
äänettömästi lipuvia vain
hivenen arvoituksellisia.

Otan huopani, kääriydyn
mökin tuvassa on lämmin
enkä pelkää
kuin vähän vain.

Lähetän Sinulle viestin.

Syksyistä on selvitty ennenkin.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on kiehtova ja valoisa

Kauniin syksyinen.
Tykkää!

Ihana tunne runossasi.

Hyvä runo

Kiinnostavaa luettavaa, hyvällä rytmillä kirjoitettu kuvaus. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot