Talvenhaltijat

Runoilija MASITA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ONNI KOOSTUU PIENISTÄ ASIOISTA
 

Katsokaa

katsokaa tarkkaan

tuota lumisadetta.

Talvenhaltijat siellä

tanssivat

valkeat hamoset

heilahdellen,

posket hopeisina

hohtaen

nauttien sakeasta

lumisateesta ja

auringon välkkeestä.

Selite: 
Lumisade auringon paistaessa toi tämän mieleeni...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava luontoruno.
Mukavaa syntymäpäivää.

Runosi raikastaa!
Ilma nyt hellettä, painostavaakin.
Koen runosi erittäin kauniina.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Ihanaa viileyttä täs talavirunos joka on kaunis ja tuo mielehen valakoosia unelmia:)
Onnea päivänsankarille !

Kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää

Ihanasti viilentää kaunis runosi näin helteisenä kesäpäivänä. :)

Paljon Onnea Syntymäpäivänäsi.

Kaunis keväisen lumisateen ylistys

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
MASITA Juodaanko kahvia 20.9.2011 1 Runo
MASITA Kesäruno 29.7.2012 1 Runo
MASITA Harmaa 20.9.2011 3 Runo
MASITA Talvenhaltijat 28.3.2011 6 Runo
MASITA Tämä maisema 22.7.2011 2 Runo
MASITA Lumi 15.10.2010 2 Runo
MASITA Aika 22.7.2010 11 Runo
MASITA Entisessä elämässäni 29.7.2012 0 Runo
MASITA Hiipivä onni 10.8.2010 13 Runo
MASITA Sinne 29.7.2012 1 Runo