Ylivuotinen

Runoilija Jonte

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat runoja, eivät päiväkirjaa.


Viikon runoilijan titteli osui kohdalle 12/2009
Kiitos!


Runokokoelmani Korpinlennon jälkeen ilmestyi 28.12.2010. Lisätietoja kotisivuiltani tai pikaviestillä.
 

Minä kirjoitan suurta fantasiaa
Luon vaihtoehtoisen maailman
jossa sinä olisit rakastanut minua

Olisinko nähnyt tänään saman maiseman
ostanut kaksi omenaa nimen mukaan
riisunut kengät pois keskellä katua

Olen mieleni vallankumousjohtaja
pilvilaivan hyväuskoinen kuljettaja
enkä päästä itseäni helpolla

Istun liian lähelle vesirajaa
kurkotan kesän puolelta syksyyn

Pitäisi osata kirjoittaa hänelle
jota en vielä edes kaipaa
jättää palanut maa kääntämättä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitäpä tähän osaisi sanoa,
paitsi sen jonka olen sanonut
aikaisemminkin.
Sinä todella osaat kirjoittaa!

vierimaailman kauneutta runossasi=)

Kaunista ja Taidokasta ilmaisua.

Täydellinen.

Onpa hienoja runokuvia!

Taidokasta, -ihailen :o)

Ihmisen mielessä on valtavasti kapasiteettiä. Erittäin taitavasti kirjoitettua tekstiä, se pitää otteessaan otsikosta viimeiselle riville.

 

Käyttäjän kaikki runot