Älä kuuntele sanojani

Runoilija kizzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä osaa kirjoittaa
sellaisia runoja,
joista tullaan kuuluisaksi.
Kunhan piirtelen,
elämänviivoja paperille
 
Kyllä sinä tiedät kuinka taitava
minä olen sanojen kanssa.
osaan puhua tunteista,
tunnin toisensa perään,
vaan kun minun pitäisi näyttää
mitä tunnen 
~           
Kuuntele, rakas, sormiani kehollasi, huuliani huulillasi, jokaista huokaustani kuule kuinka silmäni puhuvat sinulle kuinka jokaisessa sanassani arkipäiväisessäkin, vannon rakkauttani sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

kaunis ja herkkä
hyvin vahva tunteinen runo
upea

Kaunista,herkkää,pidän.

onnellista syntymäpäivää <3
Tämän runon luettuani tuntuu niiku olisin kuullu sun äänes !

Rakkautta parhaimmillaan.

Rehellinen rakkausruno, kaunis ja herkkä.

heleän kaunista.

taitavasti kirjoitettu runo, pidän!

kyllä minä kuuntelin
noi sanoja

oikeasti kuuntelin

todella kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot