Smoke and mirrors, eli kuinka olla baarin kaunein nainen

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
Se, mitä sä luulet kauneudeksi
on todellisuudessa illuusio

Tarkoin harjoiteltu ryhti
itsevarman vahva katsekontakti

Oman arvonsa tunteminen
Taito katsoa lyhyempänäkin ylhäältä

En minä ole sen kauniimpi kuin muutkaan
Kannan vain itseni kuin olisin

Huijaan niin hyvin, että sen uskovat kaikki
Sinä vahvimmin

Istun kuin valtaistuimella
Katseeni kaataisi hirvenkin

Olen tyyni kuin peruskallio
Nauruni helisee kuin sen halkova puro

Käytän älyäni oikeassa kohdassa ja en
Esitän roolia, jota odotat

Ei se ole kauneutta
Se on vahvuutta ja varmuutta
savua ja peilejä

Se, että sinä sanot sitä kauneudeksi, osoittaa
Sokean lisäksi olet myös tyhmä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi tää on niin totta ja niin hyvin sanottu, sussa on särmää kun kirjotat ja tykkään siitä!

Sivut