erään muuton tarina

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
oon miettiny miten kaiken jakaisin
mä otan sohvan ja imurin
pidä sä sänky, että nukkuisit paremmin
kahvikupit jää sulle, ne on koskenut sun huulia
en halua niiden kautta sua suudella

on hassua huomata, miten oikeastaan kaikki
on joko sun tai mun ja harvoin yhteinen
oltiinko kuitenkin varauduttu tähän
alitajuntaisesti pysytty erillään
luvattu niin paljon aikomattakaan pitää

toistemme lisäks rakastettiin kirjoja
onneksi luettelovimmassani nimesin
excelin g-sarakkeen "omistaja"
yhdellä klikkauksella helppo lajitella 
nää kaikki fiktiiviset maailmat


oon miettiny miten kaiken pakkaisin
nää vuodet paperiin käärisin
muistot kokojärjestyksessä laatikoihin
painavimmat pohjalle laittaisin
hauraimmat päälle kuplamuoveihin 

tärkeimmät autoon kantaisin
vielä hellästi ovea silittäisin
lähtiessäni jättäisin
avaimet, sydämen ja kumppanin
Selite: 
tämä runo oli jäänyt pöytälaatikkoon, tuuletetaan vähän pölyjä pois
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno  :)

Sivut