ihosolumuovi

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
minä en pidä siitä
minä sinä minua pidät
enkä niistä osista
joista minun luulet koostuvan

sinä olet nähnyt minut ilmiliekeissä
vahvana ja valmiina voittamaan
katsomassa silmiin laukeamisen hetkellä
hymyillen painamassa kynsiä selkään

on sekin osa minua
tärkeäkin
eikä yhtään valheellinen vaan aivan todella paljas ja aito

mutta et kuitenkaan tiedä

miltä mun silmät näyttää kun ne on surua täynnä
mikä on mun reitti lähikaupan käytävillä

miltä näytän juodessani aamukahvia
kuinka laulan suihkussa
miltä hiukseni tuoksuvat öisin

sinä haluat minut joka asennossa ja huoneessa
sanot rakastavasi lantioni kaarta
nautintoni aaltoa
rintoja huulia pakaroita
siinä kaikki

et ikinä jää ja keitä kaakaota
et kysy, pelkäänkö pimeää
et kehu mun älyä tai huumoria
tai sitä miten hienosti muistan laulujen sanoja

sä sanot tahtovasi mut kokonaan
tarkoitat sillä pelkkiä kuoria
niitä jotka somistan meikillä ja pitsillä
sinun sotkea ja riisua

olen sinulle astetta edistyksellisempi seksilelu
minun laatikkoni vain on 34 neliötä suuri
ja siivoan itse sinun jälkesi
sinun jälkeesi sammun
ja yritän latautua


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin äärettömästi keksimästäsi sanasta  "ihosolumuovi."

Sivut