olet tervetullut jäämäänkin

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
avaa mut
astu sisään
pyyhi kengät eteismattoon

pöyhi tyynyt
sytytä kynttilöitä
laita teevesi lämpeämään
tee olosi kotoisaksi

kurkistele huoneisiin
tutki muistoesineitä hyllyillä
jätä laatikot avaamatta
ne on tarkoituksella lukossa 

jää hetkeksi
niin pitkäksi kuin hyvältä tuntuu

lue vaikka kirjaa
kuuntele lempialbumisi
syö mitä kaapeista löydät
ota kotiisikin

jää kunnes olet saanut
kaiken mitä kaipasit
kaiken mitä pystyn tarjoamaan

lähtiessäsi
laitathan astiasi altaaseen
sammutathan valot
lukitsethan oven

hävitä avain
täällä ei ole enää kellekään mitään
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, tykkään kovasti.
Monipuolisesti ajateltu asia. Tarkkaan mietitty, alusta loppuun <3
hyvin ainutlaatuinen
nöyrä ja antaumuksellinen tunnelma
harraskin

hienoa runo aatelia
Vau, kertakaikkiaan. Ihan loistavan upea runo. Pidän tosi paljon. 

Sivut