Suola

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
Sä et käytä suolaa
mikä on toisaalta hyvä
sillä mä mittasin jo yhden suhteen pituuden
yhdessä käytettyjen suolalaatikoiden määrällä
enkä tahtoisi verrata tai kilpailla


Sä et myöskään ole suolaa
Suolasta tulee silmäpussit ja karvas tunne suuhun
ja palovammoja ihoon jos sekoittaa lumeen
Susta tulee silmiin naururyppyjä ja sä maistut auringolta
ja sun kosketus saa mut kimaltamaan


Sä et käytä suolaa
koska sä sanot pystyväsi korvaamaan sen muilla mausteilla
Ja mä mietin vain
että pystytkö sä täyttämään sen aukon
minkä kolmen suolalaatikon mies muhun jätti

Ja että tahdonko sun pystyvän

ja tahdotko sä
Selite: 
Just nyt mä haluaisin vain olla sun muusa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, hieno rakkausruno.

Sivut