Jos uskallan päästää lähelle

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
Parisuhdemarkkinoilla väistämätön aihe
entiset suhteet ja kauanko ollut vapaana
Kun mä kerron olleeni kymmenen vuoden suhteessa
kaikki tahtoo tietää, mihin niin pitkä kaatui
En mä ymmärrä miks se niitä kiinnostaa
tai miten ne luulee että haluaisin sen paljastaa

Tekis mieli sanoa että sä rakastuit toiseen
tai että sä löit ja petit mun luottamuksen
Niin mä saisin olla olosuhteiden uhri
sateeseen hylätty koiranpentu

On raastavaa tunnustaa se todellinen syy
viimeiseen kahteen vuoteen et rakastanut
Ja mä todella rakastin silloinkin
uskoin seuraavan ison keskustelun koskevan
naimisiinmenoa tai isompaa asuntoa

Totuuden tunnustamalla leimaan itseni vialliseksi
Olen se tyttö, jonka rakastamisen voi lopettaa

Ei ole helppoa myöntää olleensa niin sokea
vaikka lopulta kuitenkin ymmärrän sua
Suurimman osan ajasta mun oli vaikea rakastaa itseäni
Miten mä oisin voinut vaatia sitä sulta?


Mä uskon edelleen sielunkumppaneihin
ja että sä olit mulle sellainen
Tuskin löydän ikinä toista
jonka hengityksen tahtiin mun hengenvedot mukautuu
jonka pulssi on mun mielen tyynnyttävä mantra

Mutta ilokseni voin todeta silti jotain
Erossa särkyi kuplan lisäksi mun sielu
nyt uudelleenkasauksen jälkeen se on erilainen
ehkä tarpeeksi, että se oikeuttaa uuteen sielunkumppaniin


 
Selite: 
Jostain syystä nyt näitä eronkäsittelytekstejä pulppuaa. Ilmeisesti alitajunta on päässyt yli ja jaksaa käsitellä murtumatta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista!
kiitos kommentistasi!
Hieno runosi :)
kiitos kommentistasi!

Sivut