Paljosta luopuisin jos yhden saisin pitää

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
On kolme tapaa luokitella aika
 
Ennen meitä
Meidän aikana
Meidän jälkeen
 
Kolmanteen laatikkoon valuu lisää aikaa kuin hiekkaa

joka hetki
 
On opittava hyväksymään ettei enää ole meitä
On vain minä yksin yksin yksin ilman sinua
 
Minä luokittelen aikaa kuin se pitäisi minut
enemmän järjissäni kuin ennen
 
Vaikka mieluiten olisin pitänyt
Vain kaksi ensimmäistä luokkaa
ja sinut
Selite: 
Osana tätä eroa, eroprosessia, on näemmä kirjoittaa siitä kuinka paljon ikävöin ja kuinka olen liian ylpeä tunnustamaan sitä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, kun voit ainakin tällä tavalla näyttää tunteesi.

Sivut