varjoisat kuut

Runoilija joju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.10.2019 11:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

tuoksumme ovat syysaamun tuuli
ja nuuhkimme toisistamme ne energiat
jolla kuljemme vuosisadat ja mantereet 
etelästä pohjoiseen ja takaisin

ollaanko me silloin myös itä, länsi 
ja universumin aurinkotuuli?
-joju-
 

ne yöt olivat suojien surmaa jolloin sateenvarjojen hautausmaille oli paljon käyttöä lokakuut olivat vaihtuneet joulukuiksi kadut pitkiä ja pimeitä hän olisi voinut olla se jonka viisi ja viisi olivat niin kauniita, että sydämen lyönnit sekoaisi ja poskeni sanoisivat haluavansa taas hymyillä
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Mystinen tunnelma, tykkään :)

Nämä runosi sanat kiehtovat ja ihastuttavat, vaikka en ihan päässytkään sen sanojen sisälle...Mystisyydessään lumoava runo.

Mystisen salaperäistä, joka ei heti ensilukemalta avaudu, mutta jotakin kiehtovaa tässä on...taidokkaasti kirjoitettu.

Salaperäinen, kaunis runo
Hyvää syntymäpäivää sulle : )

Hyvin salaperäinen runo. Paljon Onnea Sinulle syntymäpäivänäsi! :)

Kaunista, kaunista. Käsin :) kosketeltavaa ihastumisen kaipausta.

Salaperäinen, kiehtova runo. Tuo alkulause on aivan ihana; sen luettuaan on pakko lukea lisää. Runossa on toivoa- melankolian seassa.

Nyt en kyllä taija ees sanoa, mitä ekan säkeen samat tuo mieleen :D ja siihen jatkoksikin sopii nuo kauniinhaikeat loppurivit ja kaikki siinä välissä... hmm... Upeaahan tämä on.

Mukava odotus vuodenajan sävyttämänä.

Runon minällä on menetetyn mahdollisuuden käyttämättä jättämisen surua ja myös kykyä myöntää se itselleen. Hieno ja tuore metafora tuo sateenvarjojen hautausmaa. Tykkään.

Arvoituksellisuutta taiteellisessa runossasi.

Pidin.

Uu la laa mitä sie oot kirjotellu. Niin herkku sanoja monta ja monta, perätysten! Tykkäsin ihan hirveesti ja sikana!

Mystisen kepeää - aloitus vie ensin jonnekin muualle ja muut rivit palaavat asian ytimeen. Hienostunut.

Arvoituksellinen veikkaan "viisi ja viisi" on kädet.

oi että, tälle runolle rupesi syränkin oikein läpättämään. ihanuus!

 

Käyttäjän kaikki runot