nuuskut

Runoilija joju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.10.2019 11:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

tuoksumme ovat syysaamun tuuli
ja nuuhkimme toisistamme ne energiat
jolla kuljemme vuosisadat ja mantereet 
etelästä pohjoiseen ja takaisin

ollaanko me silloin myös itä, länsi 
ja universumin aurinkotuuli?
-joju-
 
katit

ne tulee nuuskuttamaan iholle
kevyttä hengittelyä ja
kiinnostunutta hengenvetoa

antaa lähituntumaa
orgaaniseen kosteaan 
hiekkapaperiin

kai me sit ollaan
samaa heimoa
kun hiuksetkin pestään

nuolemalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin olet vanginnut kissamaisuuden tähän :-)

Onnea syntymäpäivänäsi! :)

Kivasti kissoista ja ihmisistä. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Suloinen runo.

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! :)

Kissamaisuus on kaunista.
Runosi on hassu kuin kissantassu :)

Hieno on runo
kuvaus kissan olemuksesta osuu leppoisasti kymppiin.

Ne ovat leimanneet siut lauman jäseneksi. Toisen lauman jäsenen peseminen viestii vahvasta kiintyyksestä. Ja niin runosi on hieno ja todellakin elettyä ja koettua

Ihana runo!

Hienoa kerrontaa noista jumalaisista söpistyksistä.
Tätä oli mukavaa lukea, kissanomistajana itsekin. :=)
 

Käyttäjän kaikki runot