Viinikin happanee

Runoilija Kuutarha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.2.2016 17:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Otsakkeen: "Sadut, tarinat" alla on vanhempia runojani.
 
 

Kun tuntuu siltä,
että koko maailma on sinua vastaan,
että elämä on pelkkää kärsimystä,
onni vain katoavaista,
tai vähintäänkin harhaa ja petosta,
olet kasvanut aikuiseksi.
Sitten kun ei enää tunnu siltä, olet kuollut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot