Koti-ikävä

Runoilija Kuutarha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.2.2016 17:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Otsakkeen: "Sadut, tarinat" alla on vanhempia runojani.
 
 

Mitä kauemmin elät täällä, sitä murskaavammin se alkaa painamaan.

Maa imee kehoasi vuosi vuodelta yhä lähemmäs,
niin että lopulta luusikin alkavat antamaan periksi,
ja kohta kehosi on nielaistu, ja se jatkaa elämäntehtäväänsä maassa.

Taivas taasen vetää sieluasi puoleensa,
syleilläkseen sen yhdeksi pisaraksi takaisin mereensä, todelliseen, valtavaan sukuusi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot