Aukea

Runoilija Kuutarha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.2.2016 17:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Otsakkeen: "Sadut, tarinat" alla on vanhempia runojani.
 
 

Ainoa tapa
saada kaikki mitä tarvitset
on tarvita vain se kaikki
mitä sinulla jo on.

Ainoa tapa tulla onnelliseksi
on olla onnellinen.

Voidaksesi olla onnellinen,
sinun pitää oppia tuntemaan kiitollisuutta.

Mitä pienemmistä asioista osaat kokea kiitollisuutta,
sitä onnellisempi olet.
Usein opimme kiitollisuutta vain menetysten ja vastoinkäymisten kautta.
Aina emme opi silloinkaan.
Se on asennoitumisestamme kiinni. Oma valintamme.

Kiitollisuuden edellytys on nöyryys.
Niin kauan kuin pidämme nöyryyttä heikkouden merkkinä,
emme voi tulla oikeasti onnellisiksi.

Kiitollisuuden vastakohta on ahneus.
Tunnista, mistä tuo ahneuteen ajava tyhjyyden tunne sinussa kumpuaa.
Se on varmasti täytettävissä, eikä ahneudelle ole enää tarvetta.

Kyetäksesi elämään onnellisena, sinun on hyvä tietää onnesta vielä yksi asia:
sen määrä ei ole rajallinen, se on rajaton.
Vapaasti kaikkien saatavilla. Loputtomiin.
Toisten osaksi koitunut onni ei ole pois sinun onnestasi,
eikä sinun onnesi määrä vähene, vaikka jakaisit omastasi.
Päin vastoin.
Iloitessasi toisten onnesta ja jakaessasi omastasi,
onnellisuutesi määrä kasvaa entisestään.

Pienikin onnen aihe voi kasvaa mittaamattoman suureksi,
kun vain ymmärrämme antaa sille arvon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot