Inspiroidu!

Runoilija Kuutarha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.2.2016 17:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Otsakkeen: "Sadut, tarinat" alla on vanhempia runojani.
 
 

Inspiraation vallassa
melkein minkä tahansa asian tekeminen
on helppoa ja suorastaan nautinnollista.
Inspiroidu siis niin usein kuin voit!

Jos et kykene inspiroitumaan itse tekemisestä,
kokeile ajatella sitä kaikkea hyvää, mitä tekemisestäsi seuraa.
Jos et inspiroidu edes siitä, on parasta jättää koko asia tekemättä.
Ainakin siltä kertaa.
Se voi olla paitsi ajan hukkaa, myöskin jopa vahingollista.

Jos et inspiroidu juuri mistään,
olet masentunut ja väsynyt.
Lepää ja pidä huolta itsestäsi.

Usko inspiraatioon.
Sen saapumiseen ja voimaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot