Yksinäinen

Runoilija Soilina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäinen kulkiessa mieli ihan maassa.
Kukan ei vaan huoli yksinäistä kulkija
joukkoonsa .
Yksinäisestä kulkijasta on vaan
heille rasite josta haluavat
päästää eroon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suru tihkuu läpi jokaisesta sanasta... koskettavaa.. hali yksinäiselle kulkijalle...

Surullinen kaiku runossasi.
Tähän on helppo samaistua.

 

Käyttäjän kaikki runot