Ruustiinan karaneet korvapustit

Runoilija Soilina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olipa päivä Ruustiinalla kyökissän leipoessa
korvapuusteja.
Siinä hyrräillessä uunipelit putoilivat Ruustiinan
käsistä sillä aikaan korvapuustit karkasivat
kyökistä omille teillen.
Ruustiina hädissän etsiskeli karaneita
korvapuustejan ympäri kyökiä.
Patruuna ihmetteli mikä kumma huuto
kului kyökiin puolelta.
Patruuna kysyi Ruustiinalta mikä on hätänä
nuo korvapuustit karkasivat omille teille en löydä heitä mistän tarvitsen apua etsinnässä rakas Patruunani.
He yhdessä etsivät korvapuusti karkulaisia
lopulta löysivät uuninpankolta makoilemasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, heh... Aivan ihana, hyvänmielen runo :-)

 

Käyttäjän kaikki runot