Sateinen Kesää

Runoilija Soilina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aivan huono sää ollut tänää vuona kesä
joka toinen päivä tule saavista kaattaen vettä
niskan kun tuolla luonnossa liikkuu.
Saanut melkein pukeutua paksumpin
vaatteisiin tuntuu niin syksyiseltä
tuo sää ulkona.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot