haiku

Runoilija Talvenkuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2023 13:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos Sinulle joka luit.
 
 

kun aamu huokaa
minä saatan hiipua
tuoksuksi sinuun

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis haiku

lämmin tunnelma tässä runossa. asioita joita jokaiseen arkeen kaipaa.

Hieno haiku, eikä haihdu kuin tuoksu.
Onnittelen syntymäpäivänäsi!

Menee iholle tämä ihana haiku.
Runoilija osaa herkällä tavalla
tunteensa ilmaista, hyvä, kiittelee Marle ;)
Kaunis runosi on.
Haikusi lämmittää.
En tiedä ymmärränkö väärin mutta näen tässä rakkauden loppumisen.. hieno haiku!
Herkän keveästi tunnelmoi haikusi.
Kaunista ja herkkää.
Herkkä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot