Eleventh Hour

Runoilija Talvenkuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2023 13:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos Sinulle joka luit.
 
 

 

Hän kantaa vielä unelmaa

laskee huulilleni sata suudelmaa

ja minä

painaudun viimeisiin kosketuksiin

kuin ensimmäisiin todellisiin

ja leijun hänen huulillaan huomiseen

huomenna kannan sydämeni eteiseen

kun sinä olet

vain kiiltokuva tyynylläni

vaalea kangastus tunteitani vasten

mutta vielä

yhdestoista hetki kantaa unelmaa

laskee huulilleni salaista suudelmaa

ja kuiskaus kantaa lupaustaan

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää ja kaunista, hauraansuloista tekstiä

Herkän kaunista runoutta...tykkäsin lukea!

hmm, nyt voisin sanoa, että tästä irtoaa piste, mutta kyllä toi ehkä silti kaipauksen puolelle vetää vielä loppumetreillä. haikean kaunista, unelmanomaista.

Jotakin tosi Hienoa tässä...vaikka, kuten joku muukin totesi, täynnä jotain lainattua, jotain sinistä jne...

Herkkä ja Kaunis.

Hyvin herkkää ja kaunista luettavaa<3


Herkkää ja kaunista :) :)

Erittäin kaunis runo:-))
 

Käyttäjän kaikki runot