Longing

Runoilija Talvenkuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2023 13:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos Sinulle joka luit.
 
 

Ei, en minä
tahtoisi olla yhtään pidempi.

Toisinaan olen turhankin korkealla
ja putoaminen pelottaa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

otsikko tuntuisi avaimelta tämän runon ajatukseen, kun pitempi olisi minun vähäisen enkunymmärrykseni mukaan se pidempi ja tämä taas kaipausta kuvaava. voisiko siis ajatella niin, että pidemmälle taaksepäin katsomalla huomaa kaipausta ja samalla kun korkealta näkee pidemmälle myös eteenpäin, tulee se mahdollisuus että ehkä näkee tulevaisuudesta tuon saman minkä menneessäkin ja kaipauksesta huolimatta muistaisi myös putoamisen (menneiden kivun) tuskan ja sitäkautta pelon. noh, voi olla että minä vain mietin enemmän kuin normi edellyttäisi. jokatapauksessa upea runo muutenkin näin lyhyehkön miehen näkemänä.

Hyvin runoiltu, tulee mieleen tietysti omakin lyhyys, mutta myös putoaminen, aina se sattuu vaikka alhaaltakin putoaisi...Hyvää Syntymäpäivää Sinulle !!

Elämän nuorallatanssi tahtoo laittaa pelottamaan liki joka päivä. Kunpa osaisikin olla ilman pelkoa. Ehkä sen tunteminen on terveellistäkin.

tämä on jotenkin ihana !!!

Hyvä, hyvin sanottu.

hienosti keksitty ja
runon toteutus upea !

Niimpä!!
Ehän se puttoomine mittää, mutt se äkkipyssäys.
Vuan pitkäks tekköö meijät jokkaesen varjo nyt, ku aorinko allaalta paestaa.

niin, on hyvä olla varautunut kaikkeen, runosi sai hymyn huulilleni, kun olen itse vain 160 senttinen, siltikin tunnen juuri samoin

Hieno ajatus tässä runonpätkässä.

Henkinen putoaminen ei katso pituutta. Hyvä vertaus, yhtä aikaa kevyt ja vakava teksti.

Hieno runo :)

realismia eli hyvä

Ajatus runossa on mielenkiintoinen, viisaus ei katso pituutta eikä painoakaan.

Äkkipysäys voi olla vielä pahempi juttu kuin putoaminen.

Niin, ja säästyy otsaluu kolhuilta ovenkarmeihin kun ei ole liian pitkä.

Mutta korkealta on hyvät näköalat.

ehkä hienoista itseironiaa sisältävä teksti saa kyllä suupielet hymyilemään, vaikka vakavasta asiasta onkin kyse.

 

Käyttäjän kaikki runot