Virtaisi ei viini

Runoilija 45cfd05841d81f050ce147167984e48a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2012
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 7:24

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun lämpösi
lempeäsi
mieleni malja täysi

rakkauttasi

Virtaisi ei viinikään
yhtä väkevään
kuin sinuutesi virtaa

janoni sammuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden kaipuu,
kaukainen lähde
saa janoiseksi

Ihana :)

Todella upea runo tämä

Kaunis, voimakas runo, hyvä

Korjaus:
Janottavaa rakkauden ikävää,pidän.

Kauniisti virtaavaa tunnetta. Hieno!

Voimakasta tunnetta kuvaa runosi, hyvä!!

Kaipuun suloinen viesti.

Nätisti kirjoitettu kuin nauhaa.

Janottava rakkausen ikävää,pidän.

On mahtava runo!

runo puhkuu hyvää mieltä

 

Käyttäjän kaikki runot