Virvatulia

Runoilija 45cfd05841d81f050ce147167984e48a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2012
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 7:24

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syysmetsän lumoihin
keijusten kutsuihin
jäin
kuljin eteenpäin

Näin välkkeet virvatulten

Maille maahisneitten
harhailen hapuillen
kuulen
metsäin taikuuden

salansa kuiskien

Tiennyt ennen en
karkeloiden noiden
kultakauneuden
tullen silmäin etehen

Ihmettelen ihanuutta
herttaisuutta hahmojen
sadunomaisten
kuiskeet hennot kuulen

Jälleen taasen tunnen
tuon ihmeenomaisen
lapsuuden sulouden
toden totta ollen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Tätäkin runoasi on ilo lukea, sanat soljuu niin ihanasti!

 

Käyttäjän kaikki runot