Perhonen

Runoilija ffc4ac08b5726f57d1942f75176da2dd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 13.6.2018 23:09

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille,
Viikon runoilija jaetulla sijalla siis 6.8. - 12.8.07

Olette rakkaita :)




Rakasta tänään, sillä huomenna kaikki voi olla liian myöhäistä
 

Väsyneen vereni
kuolinhuuto

Kirkuu kuin tuhatpäinen lauma seireenejä.

Huutava sydänvereni vaati,
huusi minua päästämään itsensä vapauteen.

Ja minä suljin itseni
vangiksi pimeyteen, jota pelkäsin;
sammutin taivaani tähdet
yksi kerrallaan.

Valo hiipi silmistäni varjoihin,
valui tiedottomaan tyhjyyteen tarpeettomana.

Kipu koversi jo runneltuun sydämeeni
kohtalokkaita tunneleita,
joista jokainen
johti ikuiseen kadotukseen.

Väsynyt vereni
seisahtui,

Eikä edes ruumiini vapina
korjannut kammiovärinää;

Sydämeni siivet
sormiesi silmukoilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanattomaksi saa taitava tarinasi

nyökyttelee nyökytelee upee upee..;) sydämeni siivet sormiesi silmukoilla valo hiipii silmistäsi varjoihin

mitäpä sitä kiertelemään: upea ja suosikit!

Vahvaa osaavaa,pidän.

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot