Silta

Runoilija Miu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnelliseksi rakastettu. Ikuisesti kiitollinen käsittämättömälle ihmiselle, joka tuli elämään, kuin kirkasvetinen, puhdistava puro ja vahvistava auringon lämpö, elvyttävä ja hoitava tuulenvire. Joka toi elämään rakkauden maut. Vastapuristetun appelsiinin raikkauden ja mehukkuuden, vaniljan ja rahkan makean pehmeyden, chilin kuuman poltteen ja sipulipihvin ja aurajuustobroilerin houkuttelevan mehevyyden. Hän on poissa, mutta rakkaus elää. Runoilla en osaa. En ymmärrä runoista. Mutta niiden lukeminen on auttanut moneen ja kirjoittamisesta tuli väylä ikävälle, surulle, ilolle ja onnelle.
 

Rakastaminen ruokkii rakkautta, lisää hyvää, aiheuttaa ihanuuden oravanpyörän.

Ole rakkaasi kanssa joka päivä niin, että hän varmasti tietää olevansa sinulle tärkeä.

Rakastele rakkaasi kanssa aina kun se on mahdollista, mielellään monta kertaa päivässä.
Vaikka vain pienen hetkenkin.

Sano rakkaallesi joka päivä vakuuttavasti, miten kaikki hän sinulle on.

Kirjoita joka ilta rakkaallesi kirje siitä, mitkä olivat tämän päivän tärkeimmät hetket hänen kanssaan. Miksi tänäänkin rakastat niin kovin paljon.

Se kirje voi joskus olla viimeinen viestisi hänelle. Tärkeä silta.

Selite: 
Rakasta aina liikkaa. Uskalla enemmän, kuin uskallat.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkea ei taho muistaa sanoa, vaikka on syöty samasta paasta jo 45 vuotta.

Koko ajan kuiteski paranee, kuten mirrin pojalle silmät.

 

Käyttäjän kaikki runot