Antakaa haulikko perkele!

Runoilija Miu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnelliseksi rakastettu. Ikuisesti kiitollinen käsittämättömälle ihmiselle, joka tuli elämään, kuin kirkasvetinen, puhdistava puro ja vahvistava auringon lämpö, elvyttävä ja hoitava tuulenvire. Joka toi elämään rakkauden maut. Vastapuristetun appelsiinin raikkauden ja mehukkuuden, vaniljan ja rahkan makean pehmeyden, chilin kuuman poltteen ja sipulipihvin ja aurajuustobroilerin houkuttelevan mehevyyden. Hän on poissa, mutta rakkaus elää. Runoilla en osaa. En ymmärrä runoista. Mutta niiden lukeminen on auttanut moneen ja kirjoittamisesta tuli väylä ikävälle, surulle, ilolle ja onnelle.
 

Antakaa haulikko perkele!!! Suru on surtava vapaana.
Antakaa haulikko perkele!!! Suokaa olla mun rauhassa.
Kuollut, hengetön , palaa ei koskaan. Ikinä kotiin ei enää tuu.
Poissa, mennyt, ei enää täällä. ”Jättäkää rauhaan!” oon kelopuu.

Selite: 
Suru on murskaava, liian pian ja paljon osaaottaminen voi repiä..."otan osaa"...minkä osan haluat?
Kategoria: 
 

Kommentit

Voisin mie ehkä jonkin mutterin ottaa, jos sattuis sopimaan. Osa omistani on tippunut jo aikoja sitten.

Minusta on tullu semmonen löysäpäinen velikulta.

Tää on niin aitoa vahvaa surua, että tästä on oksat pois.
Moni tällaista kavahtaa ja hämmennyksissään sanoo sitten mitä sattuu.
Yhtä korni kuin tuo "otan osaa" on "onhan sulla vielä...", kun ei sitä sillä hetkellä ole, eikä tule toisten sanomalla vaan tulee sitten, kun aika on.

Taitavasti kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot