Huomenta Rakkaus!

Runoilija Miu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnelliseksi rakastettu. Ikuisesti kiitollinen käsittämättömälle ihmiselle, joka tuli elämään, kuin kirkasvetinen, puhdistava puro ja vahvistava auringon lämpö, elvyttävä ja hoitava tuulenvire. Joka toi elämään rakkauden maut. Vastapuristetun appelsiinin raikkauden ja mehukkuuden, vaniljan ja rahkan makean pehmeyden, chilin kuuman poltteen ja sipulipihvin ja aurajuustobroilerin houkuttelevan mehevyyden. Hän on poissa, mutta rakkaus elää. Runoilla en osaa. En ymmärrä runoista. Mutta niiden lukeminen on auttanut moneen ja kirjoittamisesta tuli väylä ikävälle, surulle, ilolle ja onnelle.
 

”Huomenta Rakkaus!”
Lause, joka muutti elämäni. Lause, joka korjasi minussa kaiken.
Kiitos Rakas!

Selite: 
Ihana olla ehjä!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot