Tuskaa, tuhoa ja surua

Runoilija Sadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän avaimet ovat kolmessa hetkessä: syntymässä, kuolemassa ja tämänhetkisessä hengenvedossa.
 

Mietin tänään lohjenneita kynsiä,
punaiseksi värjättyä tukkaa,
mietin elämän arpia iholla...

voisha sitä olla paremmannii näkönen...

Tuolla kaukana järisee,
ihmiset peloissaan tärisee.
Lapset itkee, kaipaa, märisee..
etsii äitiä, isää, syliä, jotakuta.

Olenko muistanut maksaa kaikki laskut?

Mietin tänään miksi politiikka on nokittelevaa,
miksi ihmiset eivät hyväksy erilaisuutta,
eivätkö kaikki mielipiteet ole yhtä arvokkaita?

Siellä jossain tulva pyyhkii autoja, veneitä, kauhua, surua...
Ihmiset sotii,
MEILLE LISÄÄ VALTAA!!
Jokainen koettaa ponnistella eteenpäin,
omassa maailmassaan,
omien silmiensä peilissä.

Mitäköhän laittaisin huomenna pääle?

Mietin tänään lumisadetta,
sohjoa kaduilla,
märkiä housunlahkeita,
aura-autoja.

"Say no to nuclear power!"

Jokaisen ihmisen onnea:
terveys, ravinto,
arvostus,
rakkaus.
Tuki ja turva.

Elämä on tässä ja nyt.
Klisee,
totuus.

Miksi tuo lapsi ei nuku?

Selite: 
Mihin peiliin sinä katsot?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot