Nimetön

Runoilija Petriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarvitsen vain rakkautta. Ja kissan.
 

Koti on enää karu selli
ei kalterit halaa, helli.
Olen pelkkä pelikone,
raksuttava, rikkinäinen.
Kolikoita ei enää suusta tipu,
kouruun kilisee pelkkä kipu.
Olen käynyt lääkärissä,
tohtorit ei tiedä mitä, missä
on vialla pään systeemeissä,
joten kierrän kehää häkissä
tai siirryn seuraavaan.
Aamulla kun valo tulee muille,
roskakuski dumppaa varjot mulle.

Selite: 
Ikivanha runo/laulunsanoitus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toimii hyvin lauluna

 

Käyttäjän kaikki runot