Lukihäiriö

Runoilija Petriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarvitsen vain rakkautta. Ja kissan.
 

Pilkku eksyi paikoiltaan,
piste muutti paikkaa.
Välilyönti veti välistä,
ääkköset änkyttivät.
Minä seisoin pimeässä,
yritin ymmärtää sanoja
jotka osasivat tehdä
kauniita kuvia
sanoja
jotka osasivat huijata
muuten niin tarkkoja silmiäni.

Selite: 
Itsellä on lievä lukihäiriö. Hieman ajatuksia siitä, miltä tuntuu elää sen kanssa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvailtu.

Leikkisästi kuvailee tuntoja. Mainioita sanoja ja käännöksiä synkeyteenkin. Tykästyin.

 

Käyttäjän kaikki runot