Joulu

Runoilija Maaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2014
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 11:58

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Joulutähden sinun näin
ikkunasi ohi kävellessäin
kivat oli tontutkin
olisinpa nähnyt sinutkin
Selite: 
Päiväkävelyllä ystävän kanssa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava tunnelma

pidin
 

Käyttäjän kaikki runot