Uudistuminen

Runoilija Maaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2014
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 11:58

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Turhaan perääsi haikailen
unohdit mut jo kauan sitten
sydämeni vielä haavoillaan
tunteeni sinetöin ja suljen
matkaan kohti uutta alkua
Selite: 
19.4.16: Tajusin eilen, että kaipaamani mies ei taida ajatella mua vähääkään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiäks mitä,
mulle on kans valjennut sama asia!

Uutta alkua päin siis!
 

Käyttäjän kaikki runot