tuhkaa

Runoilija peterpan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki elämässä on kaunista... jopa suru
 

mun sydän tuntee sen
et oot ahdistunut ihminen
jos sä tahdot täältä pois
enkö mitään sille vois
jos meet..lähden mukaan
eikä sille voi mitään kukaan

mukaan iäisyyteen
mukaan taivaaseen
haudan kautta kulkien
iäksi silmät sulkien

Me junan alle ajettiin
Siihen elämämme päätettiin
siunattuun maahan meidät saatettiin
ja siihen haudattiin

siellä mullan alla uskottiin
toisiamme kädestä pidettiin
uskoimme että pois meidät sieltä kaivettiin
ei käynyt niin..ei käynyt niin

Tuntuu kuin tuhkaa oltiin vaan
vaikka meitä ei poltettukaan
tuhkaa vaan...tuhkaa vaan
onko ellämää suurempaa
puhallan tuhkan katoamaan
jääkö meitä kukaan kaipaamaan
pois iäksi..pois iäksi...

iäksi pois...vaikka jäädä vois
myöhäistä se on..niin paljon valehdellaan
eikä liikaa itselleen
tuhkaa vaa tuhkaa vaan...

Selite: 
Moi! Tässä vähän taas melankoliaa...oikeesti olen positiivinen;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
peterpan aamulla 9.11.2014 0 Runo
peterpan Äitini 3.12.2014 0 Runo
peterpan kaksi marjaa 9.12.2014 0 Runo
peterpan kaksi sanaa 8.12.2014 0 Runo
peterpan lintu 8.12.2014 0 Runo
peterpan palaa 4.12.2014 0 Runo
peterpan Sinä 13.12.2014 0 Runo
peterpan Sinulle 8.12.2014 0 Runo
peterpan sudenkorento 25.11.2014 0 Runo
peterpan tuhkaa 9.11.2014 0 Runo