kaksi sanaa

Runoilija peterpan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki elämässä on kaunista... jopa suru
 

Sanoit kerrran mulle sen
että toista tarvitsen
Sitä ymmärtänyt en
sitä miksi pakenen
sanoihisi sakenen
Ja koetan yrittäää
mut ei mitää siitä tuu
sanasi minuun heijastuu

Kuin kaksi sanaa
Ne jotka sulta sain:
Tahdon pois
Pois ainiaaks
Kaksi sanaa laittaa miettimään
Mitä oikein tarkoititkaan

Sanoin kerran sulle sen
että sinua tarvitsen
Sitä ymmärtänyt et
Ja siksi pakenet
En selvää sanoistasi saa
Antaa ajan parantaa
Haavat nää joskus häviää

Kuin kaksi sanaa
Ne jotka sulta sain:
Tahdon pois
Pois ainiaaks
Kaksi sanaa laittaa miettimään
Mitä oikein tarkoititkaan

Nyt tiedän sen mitä tarkoitit

et ikinä sä sitä olis halunnut

Elämäni ilon karkoitit

on elämäni hiekkaan vajunnut

Mutta on kaksi sanaa

Kaksi sanaa vaan..

Saa rakastaa!!

Kuin kaksi sanaa
Ne jotka sulta sain:
Tahdon pois
Pois ainiaaks
Kaksi sanaa laittaa miettimään
Mitä oikein tarkoititkaan

Selite: 
tässä jotenkin nää asetukset keljuili...mutta kaikki osaa jakaa ja tavuttaa;)) Jos jakaa niin ei saa kertoa!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
peterpan aamulla 9.11.2014 0 Runo
peterpan Äitini 3.12.2014 0 Runo
peterpan kaksi marjaa 9.12.2014 0 Runo
peterpan kaksi sanaa 8.12.2014 0 Runo
peterpan lintu 8.12.2014 0 Runo
peterpan palaa 4.12.2014 0 Runo
peterpan Sinä 13.12.2014 0 Runo
peterpan Sinulle 8.12.2014 0 Runo
peterpan sudenkorento 25.11.2014 0 Runo
peterpan tuhkaa 9.11.2014 0 Runo