Vasta maanantai

Runoilija S-MS

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 15.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään taivas on synkkä ja tuuli tuivertaa
- sataa loskaa.
Tänään kaipaan sua enemmän
- enemmän kun koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista riimittelyä.

 

Käyttäjän kaikki runot