Hiljainen kutsu

Runoilija aamukaste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2013
Viimeksi paikalla: 23.11.2015 17:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1995

 

Huudan rannalla
en kuule ääntäsi
vain oma kaikuni poukkoilee
kallion rosoisista seinistä

Kuulen lokkien huutavan hiljaa
Kuulen kaislojen suhisevan tuulessa
Kuulen aaltojen lyövän hiekkaan
Kuulen vaimean hengitykseni

Mutta sinun äänesi on vaiennut minulle
iäksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tunnetta.

En voi muuta sanoa kuin et upea runo!
Osuu ja uppoo!

 

Käyttäjän kaikki runot