Päivänsäde

Runoilija säde1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä pieni hentoinen elämäni valo et tuokkia aikuisuutteen jaksanut. Mä sua täällä ikävöidä saan. Kun illalla silmäni suljen sä viereeni lennät samat velmut ilmeet kuin täällä olessasi. Jos vain saisin vuodettakaisin edes päiväksi niin sanoisin kuinka paljon mulle rakas ystävi olet. Voimia yksinäisyyteen saan muistoista rakkaista.

Selite: 
Ikävästä runo pulppusi
Kategoria: 
 

Kommentit

herkää kaipaavaa

 

Käyttäjän kaikki runot