Lähdön jälkeen 1

Runoilija annamanna

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja kun tämä oli mennyt
ei hän kertonut kenellekään
kaipaustaan
Ei ollut hänen tyylistään kaivata
Nyt kaipaus hioi hänen sydämeensä
syviä kaivoja
ja arkensa keskellä hän tunsi,
askereitaan toimittaessaan
alkoivat lähteet pulputa
eikä hän voinut enää peittää
ikäväänsä, oli vain hiljaa
Toiset tulivat ja sanoivat:
"Taisitkin olla onnellinen
hänen kanssaan."
Hän vastasi: "Olen."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot