Öinen kokkisessio

Runoilija Brighteye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Realismi on vain mielikuvituksen puutetta.
 

Kun kesän valo
Ei riittänyt yöhön,
nelosen kokkiohjelmat
Karkoittivat varjot sängyn alta.

Selite: 
Pimeän pelko pitää hereillä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot