Vaihtokauppa

Runoilija e597a1674af6b42dda0cad90387e4f00

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 30.6.2013
Viimeksi paikalla: 7.7.2018 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos hän saa sinut hymyilemään
hymyilemään tavalla joka ei haihdu

edes paluumatkalla kotiin
kaatosateessa
ohimenevän auton kastellessa
varpaanvälit täynnä vettä

Hän saa sinut itkemään

niin kuin vesi virtasi katuja pitkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis runo, taitavasti kirjoitettu. Rakastuin tähän, aivan ihana.. Kauniskauniskaunis!

Kaunis, ihanasti soljuva ja tunteikas on runosi! Ja niin totta.

 

Käyttäjän kaikki runot