Miehen ja naisen välinen ero

Runoilija ALIAS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä?
Yksinäinen susi,
satojen ystäviensä joukossa.
Haaveilijasielu,
muistojensa loukossa.
Miehensä rakastama,
siinä hemmoteltu pilalle.
Unelmaäiti useimmiten,
mutta joskus joku aikuinen voisi tulla tilalle.
 

Käyttäjän kaikki runot